In Estepona, een pittoreske kustplaats aan de Costa del Sol in Spanje, wordt een breed scala aan onroerend goed aangeboden, variërend van moderne appartementen tot weelderige villa’s en charmante herenhuizen. Deze diversiteit aan vastgoed opties biedt kopers de mogelijkheid om een woning te vinden die perfect aansluit bij hun levensstijl, voorkeuren en budget. Dit maakt een huis kopen in Estepona erg interessant! 

Appartementen en penthouses

Appartementen en penthouses zijn wijdverspreid in Estepona en zijn zeer gewild bij zowel fulltime bewoners als vakantiegangers. Moderne appartementencomplexen bieden een scala aan voorzieningen, zoals gemeenschappelijke zwembaden, tuinen, fitnessruimtes en conciërgediensten. Penthouses, gelegen op de bovenste verdiepingen van gebouwen, bieden vaak ruime terrassen met panoramisch uitzicht op zee en de omliggende bergen.

Villa’s

Villa’s zijn een kenmerkend kenmerk van de vastgoedmarkt in Estepona. Ze variëren van stijlvolle moderne villa’s met strakke lijnen en eigentijdse architectuur tot charmante Andalusische villa’s met traditionele details zoals houten balken en terracotta tegels. Villa’s bieden vaak uitgestrekte percelen, privézwembaden en prachtig aangelegde tuinen, waardoor ze perfect zijn voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en ruimte.

Herenhuizen

Herenhuizen, ook bekend als “townhouses,” combineren het beste van zowel appartementen als villa’s. Ze bieden meestal meerdere verdiepingen en bieden ruimte, stijl en comfort. Herenhuizen in Estepona kunnen variëren van moderne en strakke ontwerpen tot klassieke stijlen die passen bij de traditionele architectuur van de regio. Veel herenhuizen bevinden zich binnen gated communities en bieden gedeelde voorzieningen zoals zwembaden en tuinen.